Schatten van Vlieg gaat digitaal!

Corona heeft ervoor gezorgd dat de toekomst een beetje onzeker is. Wat gaat de zomer bijvoorbeeld geven? Daarom is de bib preventief op zoek gegaan naar alternatieven. Zo zal de zoektocht van Schatten van Vlieg er dit jaar een beetje anders uitzien. Hoeft dat te betekenen dat het minder leuk zal zijn? Integendeel! Verwacht je aan een supertoffe digitale zoektocht met leuke doe-opdrachten die de zomer ongetwijfeld plezant én creatief invult!

De bib koos ervoor een digitale zoektocht te maken voor 2 verschillende leeftijdsgroepen. Eentje voor – 6 en eentje voor + 6. Zoals elk jaar staat één van de zintuigen centraal. Thema dit jaar: “Hoor jij wat ik hoor?”. Denk aan een geluidenbingo, zelf een muziekinstrument maken, geluiden herkennen, … . Klinkt als muziek in de oren, toch?

Benieuwd naar het volledige spel? Je vindt de info op de website van de bibliotheek en via deze link:  http://www.pob-denderleeuw.be/vlieg2020.html

Je kan de zoektocht ook spelen in de andere BibArt-bibliotheken: Bib Erpe-Mere, bib Haaltert, bib Lede en bib Ninove. BibArt is het regionale samenwerkingsverband waar ook bib Denderleeuw deel van uit maakt.

Veel spel – en luisterplezier!