Instagram voor gevorderden

Deel 1: do 21 nov - 19.00 u. tot 21.30 u.
Deel 2: do 28 nov - 19.00 u. tot 21.30 u.

Heb je reeds de cursus Instagram voor beginners gevolgd of heb je al een account maar wil je je kennis over Instagram verder uitbreiden? Schrijf je dan in voor deze initiatie. Breng alvast je smartphone of tablet mee. Opgelet! Deze initiatie bestaat uit 2 sessies.

Greenscreen
"Met je vrienden op de foto"

Wo 27 nov - 13.30 u. tot 16.00 u.

Leg voor het greenscreen jouw vriendschap vast op een surreële foto. Breng je beste vriend mee, je zus of je opa en kies een achtergrond naar keuze. Wij maken een foto in een virtuele omgeving die we direct naar je e-mail verzenden.

Kerstkaarten met Canva

Di 3 dec - 19.00 u. tot 21.30 u.

Met dit online programma leer je in een handomdraai een gepersonaliseerde postkaart, poster of flyer maken. Canva is gratis en werd ontwikkeld voor mensen die niets van design kennen. De designs op basis van sjablonen zijn ook vooraf geoptimaliseerd voor Facebook, Twitter,… Opgelet! Om deze initiatie te kunnen volgen heb je een Google-account nodig. Vergeet ook uw paswoord niet. Heb je dit nog niet en wens je hierbij hulp? Contacteer ons of kom eens langs tijdens onze vrije inloopmomenten.

Android tablet voor beginners

Za 14 dec - 09.30 tot 12.00 u.

Ben je van plan om een Android tablet aan te schaffen of heb je er net één gekocht?  In deze initiatie voorzien wij tablets en maak je kennis met alle mogelijkheden van het Android besturingssysteem.