Boek
Nederlands

Zo veel leugens

Adele Parks (auteur), Karien Gommers (vertaler)
Alles lijkt een man en een vrouw die al jaren gelukkig getrouwd zijn voor de wind te gaan. Of nou ja: bijna alles. Het wil maar niet lukken om zwanger te worden van een tweede kind, en langzaam maar zeker raken de twee verstrikt in een web van leugens en geheimen.
Titel
Zo veel leugens
Auteur
Adele Parks
Vertaler
Karien Gommers
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Lies lies lies
Uitgever
Amsterdam: Volt, © 2022
397 p.
ISBN
9789021461342 (paperback)

Besprekingen

Een domestic noir thriller over een echtpaar dat verstrikt raakt in een web van leugens en geheimen. Daisy en Simon hebben een geweldig leven. Ze zijn al zestien jaar getrouwd en hebben een 6-jarig dochtertje waar ze zielsveel van houden. 
Het gaat nu misschien even iets minder omdat het nog niet gelukt is om Millie een broertje of zusje te geven — maar dat kan de beste overkomen, toch?
 En goed, misschien drinkt Simon soms iets te veel, maar iedereen blaast op zijn eigen manier stoom af. En oké, misschien heeft Daisy Simon niet altijd de waarheid verteld, en andersom, maar… wie is er nou altijd honderd procent eerlijk? Langzaam raken de twee verstrikt in een web waar ze mogelijk nooit meer uitkomen.‘Zo veel leugens’ is herkenbaar en zeer toegankelijk geschreven, afwisselend vanuit de perspectieven van Daisy en Simon.Adele Parks (Teesside, 1969) is een Britse schrijver. Ze schreef meerdere boeken en haar werk verscheen in ruim dertig talen.