Boek
Nederlands

Winterpret

+1
Winterpret
×
Winterpret Winterpret
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:
Een interactief prentenboek boordevol sneeuwplezier! Voor winterkindjes vanaf 3 jaar. Vos, Muis, Wasbeer en Uil spelen in de sneeuw. Ze willen een sneeuwpop maken, boven op een berg. Maar … zo’n grote sneeuwbal is best zwaar. Help jij hen om de bal naar boven te rollen?
Onderwerp
Winter, Sneeuw, Samen spelen
Titel
Winterpret / [tekst en illustraties] Anita Bijsterbosch
Auteur
Anita Bijsterbosch
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2020
[28] p. : ill.
ISBN
9789044840353 (hardback)

Over Anita Bijsterbosch

Anita Bijsterbosch (Apeldoorn, 7 januari 1961) is een Nederlands kinderboekenschrijfster en illustratrice.

Biografie

Anita Bijsterbosch werd geboren in Apeldoorn. Als kind las en bestudeerde ze al graag prentenboeken. Deze ging ze later natekenen en verzon daar toen haar eigen verhaaltjes bij. Na haar middelbare school ging zij schilder- en tekenlessen volgen bij galerieën in de buurt van haar woonplaats. Ze leerde daar veel uit tekenboeken.

Loopbaan

Bijsterbosch debuteerde in 2012 haar eerste prentenboek Woesj!. Dit boek werd uitgegeven door Clavis Uitgeverij.

Bibliografie

  • (2012) Woesj!
  • (2014) De zoektocht van papa zeepaardje
  • (2014) Kameleon ziet kleuren
  • (2015) Ik ga als cowboy
  • (2015) Muisje wil dansen
  • (2016) Piept kleine muis alleen?
  • Lees verder op Wikipedia