Boek
Nederlands

Windows 10

Bob Van Duuren (auteur)
+1
Windows 10
×
Windows 10 Windows 10

Windows 10

Bob Van Duuren (auteur)
In de reeks:

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.

Windows 10 is de nieuwste versie van het veelzijdige besturingsprogramma van Microsoft, dat ook op tablets gebruikt kan worden. Windows 10 is de eerste belangrijke update na de verschijning van Windows 8.1. Microsoft heeft alles uit de kast gehaald om h

Onderwerp
Windows 10
Titel
Windows 10
Auteur
Bob Van Duuren
Taal
Nederlands
Editie
Vierde, geactualiseerde editie
Uitgever
Culemborg: Van Duuren Media, 2020 | Andere uitgaves
X, 246 p. : ill.
ISBN
9789463561662 (paperback)

Besprekingen

Een aantrekkelijke handleiding op A5-formaat waarin de lezer op een goed gestructureerde wijze kennis maakt met Windows 10. Gratis voor gebruikers van Windows 7 en 8 en op hen is de tekst ook voornamelijk gericht. Vooral Windows 7 gebruikers zullen verrast zijn en de eerste twee hoofdstukken zijn zorgzaam aan hen besteed. Met die kennis kan het dagelijks werk hervat worden en komen de specials van Windows 10 pas aan de beurt. Uiteraard één onderwerp per hoofdstuk, vergezeld van veel beeldschermplaatjes in kleur om niet te verdwalen. De tekst is zonder meer duidelijk, hoewel een basiskennis van het gebruik van een pc wel nodig is. Er zijn heel veel persoonlijke instellingen ten aanzien van gemak, vormgeving en privacy mogelijk, die allemaal ontdekt kunnen worden en het staat er allemaal in. En dat betekent ruim 200 pagina's informatie. Een leuk handig boekje en zeer geschikt als naslagwerk.