Daisy
Nederlands

Ronduit : overpeinzingen van een possibilist

Caroline Pauwels (auteur), Frank Van Laeken (medewerker), Peter Van Rompaey (medewerker)
Persoonlijke, filosofische bespiegelingen over uiteenlopende maatschappelijke onderwerpen vanuit het vertrouwen dat de wereld beter kan worden.
Titel
Ronduit : overpeinzingen van een possibilist / Caroline Pauwels ; opgetekend door Frank Van Laeken en Peter Van Rompaey
Auteur
Caroline Pauwels
Medewerker
Frank Van Laeken Peter Van Rompaey
Verteller
Chris Van Maele  (inlezer)
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2021
1 cd
Speelduur
7:04
Oorspr. uitgever
Houtekiet
Aantekening
Vlaamse stem Stem: Vrouw

Andere formaten:

Over Caroline Pauwels

Caroline Pauwels (Sint-Niklaas, 23 juni 1964 – Jette, 5 augustus 2022) was een Belgisch hoogleraar communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel. Van september 2016 tot en met februari 2022 was ze rector van die universiteit.

Levensloop

Loopbaan

Caroline Pauwels studeerde filosofie aan de voormalige UFSIA en communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Na haar studie was zij in 1989 korte tijd stagiair op het kabinet van toenmalig Eurocommissaris Karel Van Miert waarna ze datzelfde jaar als onderzoeker startte aan de vakgroep Communicatiewetenschappen van de VUB. Ze promoveerde daar in 1995 op een onderzoek dat zich toespitste op het audiovisueel beleid van de Europese Unie. In 1998 werd zij hoogleraar.

Van 2000 tot 2016 was zij directeur van SMIT, een onderzoekscentrum dat zich specialiseert in de studie van informatie- en communicatietechnol…Lees verder op Wikipedia