Dvd Engels

Strike back. Season 5

Chris Ryan (naar het werk van), Philip Winchester (acteur), Sullivan Stapleton (acteur)

Strike back. Season 5

Chris Ryan (naar het werk van), Philip Winchester (acteur), Sullivan Stapleton (acteur)
Na de ontsnapping van de levensgevaarlijke terrorist Omair Idrisi worden nieuwe commando's gerecruteerd voor de supergeheime inlichtingendienst Section 20.
Titel
Strike back. Season 5
Andere titel
Chris Ryan's Strike back. Season 5
Naar het werk van
Chris Ryan 1961-
Acteur
Philip Winchester Sullivan Stapleton
Taal
Engels
Uitgever
HBO, 2018
3 dvd-video's
Speelduur
10 x 45 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden, Deens, Fins, Noors en Zweeds Cinemax productie
EAN
5051888236314

Besprekingen

De serie 'Strike back' begon in 2010, gebaseerd op het boek van Chris Ryan. De serie volgt de belevenissen van Section 20, een zeer geheime spionageafdeling van het Britse leger. De teamleden reizen de hele wereld rond om het internationale terrorisme te bestrijden. De opeenvolgende series hebben een eigen titel, het vijfde seizoen heet 'Retribution' en wordt in IMDb en Wikipedia geteld als het zesde seizoen. De Brit Michael Stonebridge (Philip Winchester) en de Amerikaan Damien Scott (Sullivan Stapleton) uit de eerste vijf series hebben het team verlaten. Na de ontsnapping van de levensgevaarlijke terrorist Omair Idrisi (Don Hany) worden nieuwe commando's gerecruteerd voor het team. Ze krijgen te maken met misdadige vijanden en een internationaal kat-en-muisspel. Tien afleveringen.