Drie vrouwen met verschillende kwaliteiten worden door een geheim agentschap samengevoegd tot een nieuw team Charlie's Angels, dat op een levensgevaarlijke missie wordt gestuurd.
Titel
Charlie's angels
Regisseur
Elizabeth Banks
Acteur
Kristen Stewart Naomi Scott Ella Balinska
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, © 2020
1 dvd-video
Oorspr. opname
2019
Speelduur
114 min.
Aantekening
Talen: Engels, Frans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
EAN
8712609634006

Besprekingen

Amerikaanse actiekomedie (2019) van Elizabeth Banks. Met Kristen Stewart (Still Alice, Clouds of Sils Maria, Café Society), Naomi Scott (Aladdin) en Ella Balinska. De een een feestbeest, de ander een voormalig lid van een inlichtingendienst en de derde een getrainde wetenschapper. Het trio wordt door het Townsend Agency bijeengebracht als de nieuwe Charlie’s Angels, bijgestaan door Bosley. Ze ondernemen een levensgevaarlijke missie in diverse landen nadat een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie. En ze moeten leren als een echt team samen te werken. Beoordeling IMDb: 4,6. Floortje Smit (Volkskrant 8-1-’20): ‘Charlie’s Angels blijven oppervlakkige personages in korte rokjes’ (2 sterren). Arjan Welles (Filmtotaal 9-1-’20): ‘Geen reboot maar een voortzetting. Het levert een fijne mix van actie, humor en iets te overdreven feminisme op’ (3 sterren). André Waardenburg (NRC 7-1-’20): ‘Het aardige van de nieuwste Charlie’s Angels (...) is dat mannen er eigenlijk helemaal n…Lees verder

Over Elizabeth Banks

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Elizabeth Maresal Mitchell (Pittsfield, 10 februari 1974) is een Amerikaans televisie- en filmactrice. Ze gebruikt de artiestennaam Elizabeth Banks om niet verward te worden met de andere acterende Elizabeth Mitchell. Banks werd zowel in 2011 als 2012 genomineerd voor een Primetime Emmy Award, beide keren voor haar gastrol als Avery Jessup in de komedieserie 30 Rock. In 2004 werd ze samen met de gehele cast van de dramafilm Seabiscuit genomineerd voor een Screen Actors Guild Award.

Biografie

Banks is de oudste uit een gezin van vier kinderen. Ze debuteerde in 1998 als filmactrice in Surrender Dorothy en had een herhaaldelijke gastrol in de komedieserie Scrubs, als Dr. Kim Briggs.

Tot Banks' filmrollen behoort onder meer die van strippersonage Betty Brant in de superheldenfilms Spider-Man, Spider-Man 2 en Spider-Man 3. Vlak voor het verschijnen va…Lees verder op Wikipedia