Boek
Nederlands

Een kleine groene puddingplaneet

Enne Koens (auteur), Margot Westerman (illustrator)
+1
Een kleine groene puddingplaneet
×
Een kleine groene puddingplaneet Een kleine groene puddingplaneet
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Een kleine groene puddingplaneet van Enne Koens en Margot Westermann (illustraties) is een spannend verhaal in de Ezelsoortjes-serie waarbij leesplezier voorop staat. Mo krijgt een opdracht. Een heel gevaarlijke. Hij moet in z’n eentje in een miniraket naar Planeet X reizen. Als hij erin slaagt de planeet te bereiken, zal de planeet voortaan zijn naam dragen: Mo. Vlak naast de maan. Mooi, toch?
Titel
Een kleine groene puddingplaneet
Auteur
Enne Koens
Illustrator
Margot Westerman
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 2022
[44] p. : ill.
ISBN
9789024599950 (hardback)

Over Enne Koens

Enne Koens (1974) is een Nederlandse auteur en toneelschrijfster. Sinds 2006 schrijft ze verscheidene korte verhalen in het Hollands Maandblad. Ze heeft een studie gevolgd op het Rits en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Koens is getrouwd en heeft twee kinderen, een zoon en een dochter.

Bibliografie

Boeken

  • Tot alles gezegd is (2007)
  • Vogel (2011)
  • Sammie en Opa, waar begint de wind? (2013)
  • Hotel Bonbien (2015)
  • Ik ben Vincent en ik ben niet bang (2017)
  • Die zomer met Jente (2019)
  • Stamina (2020)
  • Vanaf hier kun je de hele wereld zien (2021)

Theater

  • Monologen over de liefde (2002)
  • Lachen zullen we (2002)
  • Niemand in het bijzonder (2003)
  • Feest! (2003)
  • De Kun…Lees verder op Wikipedia