Boek
Nederlands

Killerbody lifestyle : gelukkig en slank in 12 weken

Fajah Lourens (auteur)
+1
Killerbody lifestyle : gelukkig en slank in 12 weken
×
Killerbody lifestyle : gelukkig en slank in 12 weken Killerbody lifestyle : gelukkig en slank in 12 weken

Killerbody lifestyle : gelukkig en slank in 12 weken

In de reeks:

Tips en gidsen om af te vallen en fit te worden zijn er in overvloede, maar hoe voorkom je dat jojo-effect en zorg je ervoor dat je ook slank en fit blíjft? Het geheim zit in je mindset.

Met de bestseller Killerbody hielp Faya Lourens al meer dan driehonderdduizend mensen met afvallen en het bereiken van hun eigen killerbody. Maar veel afvallers vinden het lastig om hun killerb

Titel
Killerbody lifestyle : gelukkig en slank in 12 weken / Faya Lourens
Auteur
Fajah Lourens 1981-
Taal
Nederlands
Editie
Volledig herziene jubileum editie
Uitgever
Utrecht: Kosmos, 2021
223 p. : ill.
Aantekening
Herziene editie van Killerbody dieet : slank in 12 weken
ISBN
9789021578835 (hardback)

Over Fajah Lourens

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Roy van Ingen

Fajah Hanna Nicole Lourens (Amsterdam, 3 juli 1981) is een Nederlands actrice, model, dj, modeontwerpster, fitnessgoeroe. Als dj is ze bekend onder de naam Faya en Hanna Black.

Werk

Televisie

Lourens werd op 21-jarige leeftijd bekend door de rol van Yasmin Fuentes in Goede tijden, slechte tijden, die ze drie seizoenen speelde. Daarnaast speelde ze een gastrol in Costa, Kees & Co en Shouf Shouf!. In 2004 is ze te zien in de musicvideo Moppie van Lange Frans & Baas B feat. Brace. Ook speelde ze een tienermoeder in de videoclip van het nummer Zet Um Op (Baby) van de Nederlandse rapper Kempi.

Op 24 maart 2007 eindigde ze als tiende bij het SBS6-programma So You Wanna Be a Popstar. In de sing-off verloor ze van Nelleke van der Krogt. Lourens nam deel aan een pokertelevisieshow bij Veronica. Haar deelname aan het derde seizoen…Lees verder op Wikipedia