Boek
Nederlands

Jij gaat stappen

Helena S. Paige (auteur), Jet Matla (vertaler)
Door zelf keuzes te maken, beleeft de lezeres van dit boek allerlei erotische escapades van een vrouw mee.
Titel
Jij gaat stappen
Auteur
Helena S. Paige
Vertaler
Jet Matla
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
A girl walks into a bar
Editie
1
Uitgever
Vianen: The House of Books, 2014
238 p.
Aantekening
Helena S. Paige is een pseudoniem voor Helen Moffett, Sarah Lotz en Paige Nick
ISBN
9789044344134 (paperback)

Besprekingen

Je maakt je klaar om een avondje te gaan stappen met je beste vriendin. Dat is zo lang geleden! Welke lingerie ga je aantrekken? Wat zal je drinken in afwachting van haar komst? Wie is het leukst: de schattige barman, de sexy zakenman, de bekende rockster of toch de geheimzinnige dame die je tegenkwam in de toiletten? Enkele vragen die Jij gaat stappen jou, als lezer, stelt en die het verdere verloop van het verhaal bepalen. Afhankelijk van je antwoord en de keuzes die je altijd weer opnieuw moeten maken, kent het verhaal steeds een ander verloop.
Heel verrassend krijg de lezer na ieder kort hoofdstuk enkele opties voor het verdere verloop van het boek en afhankelijk van je keuze moet je naar een bepaalde pagina verderop in het boek gaan om verder te lezen. Wil je een gin-tonic drinken? Ga verder naar pagina 23. Wil je vervolgens de geheimzinnige zakenman beter leren kennen? Ga verder naar pagina 37. Heel verrassend, maar het levert daardoor wel steeds een erg kort en mag…Lees verder
Een boek voor jonge heterovrouwen waarin op luchtige wijze tips gegeven worden hoe zij het op erotisch gebied zo leuk mogelijk voor zichzelf kunnen krijgen. Na elk hoofdstuk staat een vraag. De lezer wordt, afhankelijk van haar antwoord, naar een bepaalde pagina verwezen en op die wijze door het boek geleid. Kies je de paarskanten string: ga naar p. 7; de comfortabele onderbroek: p. 8; geen ondergoed: p. 11. De lezer wordt consequent met ‘je’ aangesproken en beleeft allerhande sensuele avonturen. Locaties zijn o.a. een bar en een kunstgalerie. Zij kan kiezen voor een avontuurtje met een rockster, maar ook met een andere vrouw. Vol humor, maar zeker ook opwindend, met een verrassende opbouw. Het boek is geschreven door drie jonge vriendinnen uit Zuid-Afrika. Paige Nick schrijft romans en columns over dating; Helen Moffett schrijft, dicht en geeft lezingen; Sarah Lotz schrijft scenario’s. Normale druk.