Maeve Kerrigan werkt bij de Londense recherche en is samen met haar collega's op zoek naar een seriemoordenaar die vrouwen met hamers in elkaar slaat en vervolgens hun lichamen verbrandt. Als er een vijfde lichaam wordt gevonden, zijn er twijfels of deze Rebecca Haworth wel het slachtoffer is van de gevaarlijke 'vuurmoordenaar'. Maeve krijgt de taak om dat uit te zoeken en bijt zich vast in het ve
Titel
Brandbaar
Auteur
Jane Casey
Vertaler
Iris Van der Blom
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The burning
Editie
1
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Ambo/Anthos B.V., 2011
ISBN
9789041419248
CloudLibrary
3kuz689

Andere formaten:

Over Jane Casey

Jane Casey (Dublin, 1977) is een Ierse auteur van thrillers.

Biografie

Jane Casey werd geboren in Dublin en studeerde letterkunde aan Trinity College en later aan de universiteit van Oxford. Ze werkt momenteel als redacteur bij een uitgeverij in Engeland en woont met haar echtgenoot, een strafrechtadvocaat, in Londen.

Bibliografie

  • Spoorloos (2011)
  • The Killing Kind (2021)

Maeve Kerrigan-serie

  1. The Burning (2010) vertaling: Brandbaar (2012)
  2. The Reckoning (2011) vertaling: Vergelding (2012)
  3. The Last Girl (2012) vertaling: De laatste dochter (2013)
  4. The Stranger You Know (2013) vertaling: De vreemde bekende (2014)
  5. The Kill (2014) vertaling: De jacht
  6. After the Fire (2015) vertal…Lees verder op Wikipedia