Boek
Nederlands

De eekhoorn legt een ei : en andere fabels

Janneke Schotveld (auteur), Noëlle Smit (illustrator)
+1
De eekhoorn legt een ei : en andere fabels
×
De eekhoorn legt een ei : en andere fabels De eekhoorn legt een ei : en andere fabels

De eekhoorn legt een ei : en andere fabels

Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar

Grappige fabels van Janneke Schotveld voor lezers vanaf 6 jaar!

In deze vrolijke verhalenbundel komt een bonte stoet bosdieren voorbij, die allemaal zo hun eigen lesje leren. De haas heeft heel veel vrienden op Fabelbabbel, maar waar zijn ze als hij ziek wordt? Mag je liegen om je liefje voor je te winnen? Hebben de mieren het gedaan? En is het waar wat ze zeggen: heeft de eekhoorn

Titel
De eekhoorn legt een ei : en andere fabels
Auteur
Janneke Schotveld
Illustrator
Noëlle Smit
Taal
Nederlands
Uitgever
[Amsterdam]: Van Goor, copyright 2021
68 p. : ill.
ISBN
9789000376346 (hardback)

Over Janneke Schotveld

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Agaath

Janneke Schotveld (Lelystad, 3 maart 1974) is een Nederlandse kinderboekenschrijver. In 2018 kwam de film Superjuffie uit, die is geschreven op het in 2011 uitgegeven gelijknamige boek van Schotveld.

Biografie

Na de middelbare school studeerde Schotveld creatieve therapie. Daarna volgde zij een opleiding aan de Pabo. Sinds 2007 schrijft zij kinderboeken. Met haar eerste boek Villa Fien won zij de Hotze de Roosprijs. In 2012 ontving zij van de Senaat van de Nederlandse Kinderjury voor haar boek Superjuffie! een Pluim van de kinderjury.

Bibliografie

  • 2007 - Villa Fien
  • 2008 - Zsa Zsa
  • 2009 - Hotel Kindervreugd
  • 2010 - Robbie en Raffi (serie)
  • 2010 - De flat van Fatima
  • 2011 - Het vergeet me nietje
  • 2011 - Superjuffie
  • 2012 - Superjuffie komt in actie!
  • Lees verder op Wikipedia

Suggesties