E-boek
Nederlands

FF offline

Jeff Kinney (auteur), Hanneke Majoor (vertaler)
+1
FF offline
×
FF offline FF offline
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Dit e-book is niet geschikt voor zwart-wit e-readers. Bram Botermans moet helemaal offline in 'ff offline', deel 10 van Jeff Kinneys graphicnovelserie Het leven van een Loser. Mevrouw Botermans voert actie om een weekend alle elektriciteit af te laten sluiten in hun woonplaats. Een regelrechte ramp voor Bram, die niet zo geschikt is voor de wereld van vroeger. Hij wil online zijn! Als opa komt l
Onderwerp
Internet
Titel
FF offline
Auteur
Jeff Kinney
Vertaler
Hanneke Majoor
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Old school
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: VBK Media, 2016
1 digitaal bestand
ISBN
9789026140617
CloudLibrary
acuf7v89

Andere formaten:

Over Jeff Kinney

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Gary Dunaier

Jeffrey Kinney (Fort Washington, 19 februari 1971) is een Amerikaanse programmeur van computerspellen, striptekenaar, producer en schrijver van kinderboeken. Hij heeft onder andere het boek Het leven van een loser (Diary of a Wimpy Kid) geschreven.

Biografie

Jeff Kinney doorliep zijn middelbareschoolopleiding in Forestville. Vanaf begin jaren negentig studeerde hij aan de Universiteit van Maryland. In deze periode schreef hij de strip Igdoof die in de krant van de campus verscheen. Vanaf dat moment wist hij dat hij schrijver wilde worden. Hij werkt tegenwoordig als programmeur en ontwerper van online computerspellen. Hij heeft ook de website Poptropica gemaakt. Zijn bekendste werk is Het leven van een loser.., een boekenserie die uit elf delen bestaat.

Bibliografie

Suggesties