Boek
Nederlands
Een jonge vrouw uit een rijke, traditionele Italiaanse familie heeft alleen oog voor haar bedrijf. Als een hoteleigenaar haar een zakelijk aanbod doet, blijken daar bepaalde voorwaarden aan verbonden.
Titel
De huwelijksdeal
Auteur
Jennifer Probst
Vertaler
Ineke de Groot
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The marriage merger
Editie
1
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, 2013
358 p.
ISBN
9789022568439 (paperback)

Besprekingen

Julietta Conte is de hardwerkende, succesvolle CEO van het bakkerijbedrijf La Dolce Famiglia. Hoewel ze het allemaal voor mekaar lijkt te hebben, heeft de ware jakob nog steeds niets van zich laten horen. Julietta voelt zich dan ook erg eenzaam en smacht naar echte liefde. Een nakende deal brengt echter Sawyer Wells in beeld, een ambitieuze man die zijn eigen hotelketen wil oprichten. Zodra Julietta en Sawyer elkaar ontmoeten, is de erotische spanning te snijden, maar ware liefde lijken ze bij elkaar niet te vinden. Of wel?
De huwelijksdeal van Jennifer Probst is een boek dat weinig aan de verbeelding overlaat. Al in de eerste pagina's schetst de auteur een duidelijk beeld van Julietta's innerlijk en uiterlijk, haar dromen en de situatie waarin ze zich bevindt, als enige vrijgezel tussen drie getrouwde broers en zussen. En ook wanneer Sawyer verschijnt, wordt zijn uiterlijk uitvoerig beschreven. Vanaf dan wisselt de alwetende verteller regelmatig van perspectief en wordt d…Lees verder
Julietta Conte heeft alleen oog voor haar bedrijf. Als een hoteleigenaar haar een zakelijk bod doet, blijken daar bepaalde voorwaarden aan vast te zitten. In dit vierde deel uit de bestseller-serie ‘Getrouwd met een miljonair’* probeert Juliette haar zelfstandigheid te bewaren tegenover de zeer aantrekkelijke en schatrijke hoteleigenaar Sawyer die er alleen op uit is haar te betrekken bij seksuele spelletjes. Beiden willen de macht houden en durven een ander niet te vertrouwen. Het verhaal gaat vooral over de pogingen van Sawyer om Julietta te verleiden, een groot deel is dan ook tamelijk erotisch getint. De beschrijving van de personages komt niet echt uit de verf; zo nu en dan tipt de schrijfster de achtergrond van Sawyer aan. Pas tegen het einde wordt duidelijk wat er met hem gebeurd is en dat maakt het verhaal even boeiend. Een sexy verhaal voor liefhebbers van romantische verhalen met een erotisch tintje. Kleine druk.

Suggesties