Boek
Nederlands

Zoenen met slagroom

Jette Schröder (auteur)
+1
Zoenen met slagroom
×
Zoenen met slagroom Zoenen met slagroom

Zoenen met slagroom

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Marleen werkt in de ijssalon van Rob. Als Robs neef Lucas komt helpen in de ijssalon, is Marleen meteen stapelverliefd. Maar hoe kan ze ervoor zorgen dat hij haar ziet staan? Vanaf ca. 12 jaar.
Titel
Zoenen met slagroom
Auteur
Jette Schröder
Taal
Nederlands
Uitgever
[Amsterdam]: Moon, copyright 2016
191 p.
ISBN
9789048830916 (hardback)

Besprekingen

Marleen werkt in de ijssalon van Rob. Dan komt Lucas, de neef van Rob uit Berlijn, een tijdje helpen in de salon. Marleen is meteen verliefd. Ondertussen traint ze in de sportschool om er beter uit te zien en meer indruk te kunnen maken op Lucas. Marleen heeft een blog waar ze veel succes mee heeft. Ze wint zelfs een prijs. Leuk zijn de blogpagina's met de reacties die steeds terugkomen in het boek. Leuk, vlot leesbaar derde deel, met andere hoofdpersonen, in de serie 'LoveStory'*. Eigentijds, met aantrekkelijk omslag. Op de website www.jouwlovestory.nl kunnen lezeressen tips, verhalen en de andere delen van de serie bekijken. Achterin staan tips voor een minimake-over en hoe je een jongen kunt veroveren. Chicklit voor meiden vanaf ca. 12 jaar, die emotioneel en qua taalgebruik goed aansluit bij hun leeftijd, maar waarin de hoofdpersonen rond de 15 jaar zijn en in de vierde klas van de middelbare school zitten en dus een iets andere belevingswereld hebben.

Zoenen met slagroom

Marleen vindt zichzelf een doodgewoon meisje met een superleuke job in het leukste ijssalon van de stad. Ze houdt haar leven bij op een meidenblog waarin ze schrijft over wat er allemaal in haar leven gebeurt. Tot haar grote spijt heeft ze nog geen leuk vriendje. Wanneer de knappe, Duitse Lucas ook komt werken in het ijssalon, ziet Marleen haar grote kans. Misschien kan ze hem wel helpen in haar beste Duits. En heel misschien krijgt ze deze zomer dan een knap vriendje ... Hoog tijd voor een make-over, denkt Marleen. Want overal duiken er knappe meiden op, die ook een oogje hebben op Lucas. Zo heeft ze alvast genoeg om over te schrijven in haar blog.Dit boek over Marleen is het derde LoveStory-boek van Jette Schröder. Er zijn verwijzingen naar eerdere gebeurtenissen, maar het boek is perfect op zichzelf te lezen. Het is een romantisch zomerverhaal waarbij veel tienermeisjes zullen wegdromen. In het boek is ook een liefdestest opgenomen, een fijn extraatje. Het ver…Lees verder