Dvd
Engels

Legacies. Season 1

Julie Plec (scenarist), Danielle Rose Russell (acteur), Aria Shahghasemi (acteur)
Hope Mikaelson (17), dochter van Klaus Mikaelson en Hayley Marshall, leert op kostschool ‘The Salvatore School for the Young and Gifted’ in Mystic Falls omgaan met haar magische krachten. Voor de buitenwereld moeten de leerlingen hun speciale krachten verborgen houden. Vanaf ca. 16 jaar.
Onderwerp
Vampiers, Weerwolven
Titel
Legacies. Season 1
Scenarist
Julie Plec
Acteur
Danielle Rose Russell Aria Shahghasemi Quincy Fouse
Taal
Engels
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2020
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2018
Speelduur
16 x 40 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Deens, Zweeds, Noors, Fins, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888250389

Besprekingen

Amerikaanse fantasyserie, een spin-off van ‘The vampire diaries’ en ‘The originals’ en opnieuw bedacht door Julie Plec. Hoofdpersoon is de 17-jarige Hope Mikaelson (Danielle Rose Russell), dochter van Klaus Mikaelson en Hayley Marshall. Zij heeft eigenschappen van zowel een vampier, als een heks en een weerwolf. Op kostschool ‘The Salvatore School for the Young and Gifted’ in Mystic Falls leert ze omgaan met haar magische krachten, samen met onder meer Landon Kirby (Aria Shahghasemi), een feniks en de tweelingzussen Lizzie (Jenny Boyd) en Josie Saltzman (Kaylee Bryant), heksen. Voor de buitenwereld moeten de leerlingen hun speciale krachten verborgen houden. Intussen krijgen ze ook te maken met gewone high school-zaken, zoals verliefdheden, ruzies en wilde feesten. Melissa Camacho (commonsensemedia.org) schrijft dat ‘Legacies’ dezelfde sfeer heeft als ‘The vampire diaries’ en ook doet denken aan ‘Harry Potter’. Door de combinatie van oude en nieuwe personages en nieuwe verhaallijnen i…Lees verder

Over Julie Plec

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Julie Plec (26 mei 1972) een Amerikaans schrijfster en producent. Bekende werken van Plec zijn de televisieseries Scream, Kyle XY, The Originals en The Vampire Diaries.

Plec studeerde aan de Northwestern University. Aanvankelijk volgde ze de richting filmwetenschappen, maar stapte over op een algemenere richting waar ze zich onder andere met theater, film en communicatie bezig hield.

Externe link

  • (en)  Julie Plec in de Internet Movie Database
Lees verder op Wikipedia