Dvd
Engels

The originals. Seizoen 2

Julie Plec (scenarist), Michael Suby (componist), Joseph Morgan (acteur)
In New Orleans moeten de vampiers Klaus, Elijah en de anderen zich aanpassen aan de weerwolven die nu de stad domineren. Vanaf ca. 16 jaar.
Onderwerp
Vampiers, Weerwolven
Titel
The originals. Seizoen 2 / created by Julie Plec
Scenarist
Julie Plec
Componist
Michael Suby
Acteur
Joseph Morgan Daniel Gillies Phoebe Tonkin Charles Michael Davis
Taal
Engels
Uitgever
Warner Home Video, 2015
5 dvd-video's
Oorspr. opname
2014-2015
Speelduur
22 x 42 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Noors, Deens, Zweeds, Fins, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888210567

Besprekingen

Tweede seizoen (2014-2015) van de Amerikaanse televisieserie, uitgezonden door The CW, een spin-off van de populaire serie ‘The vampire diaries’*. Drie leden van de originele vampierenfamilie Mikaelson – Klaus (Joseph Morgan), Elijah (Daniel Gillies) en zus Rebekah (Claire Holt) – keren terug naar de stad New Orleans. Tijdens de afwezigheid van de machtige familie Mikaelson heeft Klaus’ protegé Marcel de macht in de stad overgenomen. Maar de Mikaelsons willen de macht weer teruggrijpen door Marcel te doden. Dit gaat niet zonder slag of stoot, want ook onderling zijn de familieleden verdeeld over de machtsovername. Gebruikers op de IMDb geven 8,4 (van 10) punten. De dvd-set bevat de 22 afleveringen van seizoen 2. Vanaf ca. 16 jaar.

Over Julie Plec

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Julie Plec (26 mei 1972) een Amerikaans schrijfster en producent. Bekende werken van Plec zijn de televisieseries Scream, Kyle XY, The Originals en The Vampire Diaries.

Plec studeerde aan de Northwestern University. Aanvankelijk volgde ze de richting filmwetenschappen, maar stapte over op een algemenere richting waar ze zich onder andere met theater, film en communicatie bezig hield.

Externe link

  • (en)  Julie Plec in de Internet Movie Database
Lees verder op Wikipedia