Dvd
Engels

The originals. Seizoen 4

Julie Plec (scenarist), Joseph Morgan (acteur), Daniel Gillies (acteur)
Vijf jaar na de strijd tussen Marcel en Klaus is Klaus opgesloten in The Garden. Nu moeten ze samenwerken om een monster te verslaan dat een einde kan maken aan hun eeuwige leven. Vanaf ca. 16 jaar.
Onderwerp
Vampiers, Weerwolven
Titel
The originals. Seizoen 4 / created by Julie Plec
Scenarist
Julie Plec
Acteur
Joseph Morgan Daniel Gillies Phoebe Tonkin Charles Michael Davis
Taal
Engels
Uitgever
Warner Home Video, © 2017
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2017
Speelduur
13 x 40 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Engels en Duits voor slechthorenden
EAN
5051888227855

Besprekingen

Vierde seizoen (2017) van de Amerikaanse televisieserie van The CW, een spin-off van de populaire serie 'The vampire diaries'. Drie leden van de originele vampierenfamilie Mikaelson – Klaus (Joseph Morgan), Elijah (Daniel Gillies) en zus Rebekah (Claire Holt) – keren terug naar de stad New Orleans. Tijdens de afwezigheid van de machtige familie Mikaelson heeft Klaus' protegé Marcel (Charles Michael Davis) de macht in de stad overgenomen. Maar de Mikaelsons willen de macht weer teruggrijpen door Marcel te doden. Dit gaat niet zonder slag of stoot, want ook onderling zijn de familieleden verdeeld over de machtsovername. Nu is het vijf jaar geleden dat Marcel Klaus opsloot in de gevangenis die ‘The Garden’ genoemd wordt. De twee vijanden moeten samenwerken om een monster te verslaan dat een einde kan maken aan hun oneindige levens. 13 afleveringen. Vanaf ca. 16 jaar.

Over Julie Plec

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Julie Plec (26 mei 1972) een Amerikaans schrijfster en producent. Bekende werken van Plec zijn de televisieseries Scream, Kyle XY, The Originals en The Vampire Diaries.

Plec studeerde aan de Northwestern University. Aanvankelijk volgde ze de richting filmwetenschappen, maar stapte over op een algemenere richting waar ze zich onder andere met theater, film en communicatie bezig hield.

Externe link

  • (en)  Julie Plec in de Internet Movie Database