Boek
Nederlands

Deel 4 van de Vanessa Frank-serie

‘De mix tussen fictie en realisme is onverslaanbaar.’ – Camilla Läckberg

In een buitenwijk van Stockholm wordt midden op straat iemand doodgeschoten. Het blijkt de zoveelste escalatie in een verhitte oorlog tussen twee rivaliserende bendes. De inwoners van de wijk zijn uit angst voor hun leven keer op

Titel
Cocaïne
Auteur
Pascal Engman
Vertaler
Nannie de Graaff
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Zweeds
Oorspr. titel
Kokain
Uitgever
Amsterdam: Volt, © 2023
509 p.
ISBN
9789021463100 (paperback)

Over Pascal Engman

Pascal Carl Orlando Engman Murchio, kortweg Pascal Engman (Stockholm, 30 juli 1986) is een Zweedse journalist en auteur.

Biografie

In mei 2010 trad hij in dienst bij Trelleborgs Allehanda waarna hij een paar maanden later entertainmentdirecteur bij Nyheter24 werd. In de zomer van 2011 werd hij gescout door de avondkrant Expressen waar hij werkte als columnist en verslaggever en zich voornamelijk bezighield met langere persoonlijke portretten en interviews. Engman verliet Expressen in november van 2016 om zijn eerste boek te schrijven.

Engmans debuutroman De patriotten werd uitgebracht in augustus van 2017, waar ook de TV-rechten van werden verkocht in april van 2018. In 2018 publiceerde hij het boek Vuurland en nam deel aan het boek Samir & Viktor.

In 2019 verscheen het vervolg op Vuurland, het tweede boek van de auteur in de Vanessa Frank-serie: Femicide. Het boek gaat over de incel-beweging. De rechten o…Lees verder op Wikipedia