Boek
Nederlands

De drie paradijzen

Robert Fabbri (auteur), Joost Zwart (vertaler)
De plotselinge en onverwachte dood van Alexander de Grote heeft het grootste en machtigste rijk dat de wereld ooit heeft gekend zonder leider achtergelaten. De strijd om de opvolging ontaardt in meedogenloze intriges en bloedige gevechten en niemand – geen man, vrouw of kind – is veilig. Oorlogen te land en ter zee golven heen en weer, beloftes worden even snel gedaan als gebroken, en geheimen ko
Onderwerp
Alexander de Grote
Titel
De drie paradijzen
Auteur
Robert Fabbri
Vertaler
Joost Zwart
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The three paradises
Uitgever
Haarlem: Xander, 2021
415 p. : kaart
ISBN
9789045221717 (paperback)

Over Robert Fabbri

Robert Fabbri (Genève, 22 juni 1961) is een Zwitserse auteur van historische thrillers, bekend van onder meer de Vespasianus-serie.

Biografie

Fabbri werd geboren in Genève maar verhuisde op jonge leeftijd naar West Sussex in Engeland. Hij studeerde er achtereenvolgens aan de kostschool Christ's Hospital, Horsham en de universiteit van Londen.

Fabbri werkte 25 jaar als regie-assistent in de tv- en filmindustrie. Daarna besloot hij om een carrière als schrijver te beginnen.

Bibliografie

Zijn bekendste boeken zijn deze van de Vespasianus-serie, waarin hij vertelt over het leven van Titus Flavius Vespasianus I, de eerste Flavische keizer van het Romeinse Rijk.

Vespasianus-serie