E-boek
Nederlands

Nooit meer diëten. 5, Word de stralendste versie van jezelf

Sandra Bekkari (auteur), Dorothee Dubois (fotograaf), Thomas Maselis (inleider)

Nooit meer diëten. 5, Word de stralendste versie van jezelf

Met vier succesvolle boeken op rij heeft de boekenreeks 'Nooit meer diëten' geen introductie meer nodig. Auteur en voedingsdeskundige Sandra Bekkari inspireerde al duizenden mensen tot een gezondere levensstijl, dankzij haar eenvoudige maar eff ectieve Sana-methode. Als VTM-gezicht in het dagelijkse kookprogramma' Open Keuken' bereikt ze met haar aanstekelijk enthousiasme en heerlijke gerechten ee
Titel
Nooit meer diëten. 5, Word de stralendste versie van jezelf
Auteur
Sandra Bekkari
Fotograaf
Dorothee Dubois
Inleider
Thomas Maselis
Taal
Nederlands
Uitgever
Gent: Borgherhoff & Lamberigts, 2018
ISBN
9789089319425
CloudLibrary
3fmnmz9

Andere formaten:

Over Sandra Bekkari

Sandra Bekkari (Oostende, 18 juli 1973) is een Belgisch voedingsdeskundige. Ze is vooral bekend als auteur van de kookboekenreeks Nooit meer diëten en het VTM-programma Open Keuken.

Biografie

Sandra Bekkari had tien jaar lang een sport- en wellnesscentrum te Oostende. Ze volgde rond 2008 een aantal opleidingen aan de Open Universiteit in Nederland rond voeding en voedingsleer. Vervolgens schreef ze boeken over gezondheid en een aantal kookboeken. Daarnaast was ze ook tussen 2017 en 2019 elke weekdag te zien in Open Keuken op VTM. Om meer kijkers te trekken en de productiekosten te verlagen, werd het programma echter vervangen door Zot van koken met Loïc Van Impe.

Sinds 2018 komt Bekkari met eigen voedingsproducten op de markt waaronder speltbrood, granola en voedingsboxen. Begin 2021 kwam ze met een online coachingprogramma op de markt.

In 2021 was ze te zien voor één afleving in De …Lees verder op Wikipedia

Suggesties