Boek
Nederlands

Hoe ik van mijn rijangst afkwam

+1
Hoe ik van mijn rijangst afkwam
×
Hoe ik van mijn rijangst afkwam Hoe ik van mijn rijangst afkwam

Hoe ik van mijn rijangst afkwam

Persoonlijk pamflet over rijangst en hoe dit te overwinnen. Met zwart-wit illustraties.
Onderwerp
Rijangst
Titel
Hoe ik van mijn rijangst afkwam
Auteur
Titia Hoogendoorn
Taal
Nederlands
Uitgever
Alkmaar: Blossom Books, © 2022
136 p. : ill.
ISBN
9789463493659 (paperback)

Besprekingen

‘Hoe ik van mijn rijangst afkwam’ is een humoristisch pamflet over rijangst van Titia Hoogendoorn. Tien procent van de mensen met een rijbewijs in Nederland en België heeft last van rijangst. Titia had hier ook last van en besloot haar rijangst grondig aan te pakken. Met praktische tips om rijangst te overwinnen, handige lijstjes en interviews met andere rijangstigen. Geestig en met zelfspot geschreven. Met illustraties in zwart-wit. Titia Hoogendoorn (Bennekom, 1989) is acteur, toneelregisseur en model.

Over Titia Hoogendoorn

CC BY 3.0 - Foto van/door Lenneke van Ingen

Titia Ann Hoogendoorn (Bennekom, 17 augustus 1989) is een Nederlands actrice, illustratrice, instagrammer en podcastmaker.

Vanaf 2018 is ze te zien als de assistent-manager Gerda in de webserie Vakkenvullers van de AVROTROS. Daarnaast maakt en presenteert ze een podcast over de politiek: Polititia. In 2019 was ze genomineerd als beste instagrammer door The Best Social Awards.

Hoogendoorn speelde op haar vijftiende de rol van de suïcidale Eva in de 5-delige dramaserie Fok jou! (2006) van de NPS (geregisseerd door Hanro Smitsman). Na een paar jaar toneel gespeeld te hebben in Rotterdam verhuisde ze naar Amsterdam om de rol van Fay in SpangaS te vertolken. Ondertussen speelde ze gastrollen in televisieseries als De Co-assistent en Flikken Maastricht, schreef ze voor Spunk en maakte ze haar eigen toneelstuk Rock your body met Spangas-collega Roos Smit. In 2013 speelde ze in het toneelstuk Mogadishu van de Utrechtse Spelen.

In 2010 speelde ze de rol va…Lees verder op Wikipedia