Cd

Several others

Whispering Sons (uitvoerder)
Titel
Several others
Uitvoerder
Whispering Sons
Uitgever
PIAS, 2021
1 cd
Speelduur
00:38:02
EAN
5400863043605
CDR
JK251724

Over Whispering Sons

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door R Piosik

Whispering Sons is een Belgische postpunkgroep uit de provincie Limburg. In 2018 bracht de band zijn eerste volledige album uit, Image nadat eind 2015 de EP Endless Party verscheen. In 2016 won de band Humo's Rock Rally.

Discografie

  • 2015 - Endless Party (EP)
  • 2016 - Performance / Strange Identities (single)
  • 2017 - White Noise (single)
  • 2018 - Image (album)
  • 2019 - On Image (live sessie)
  • 2021 - Surface (single)
  • 2021 - Heat (single)
  • 2021 - Several Others (album)

Externe link

  • Website van Whispering Sons