Livre
Néerlandais
Ruby (16, ik-figuur) gaat op zoek naar een flashdrive met gevoelige informatie over de oorzaak van de ziekte waardoor zij en haar vrienden bovennatuurlijke krachten hebben ontwikkeld. Vanaf ca. 15 jaar.
Titre
Onvergetelijk
Auteur
Alexandra Bracken
Traducteur
Anne-Marieke Buijs
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Never fade
Éditeur
Uithoorn: Karakter Uitgevers B.V., © 2017
447 p.
ISBN
9789045215556 (paperback)

Commentaires

Ruby (16, ik-figuur) is een van de weinige kinderen in de Verenigde Staten die een mysterieuze ziekte heeft overleefd en nu bovennatuurlijke gaven heeft. Ze is ontsnapt uit een heropvoedingskamp en heeft zich aangesloten bij een groep tieners. Nadat haar vriend Chubs is neergeschoten, laat Ruby zich oppakken door de Kinderalliantie, in de hoop dat zij medische zorg voor hem kunnen regelen. Vervolgens zit er voor haar niets anders op dan zich bij hen aan te sluiten, en hen te helpen bij de strijd tegen de regering, ook al zijn hun doelen niet de hare. Ze wordt op een geheime missie gestuurd om een usb-stick met gevoelige informatie te vinden over de oorzaak van de ziekte waardoor zij en haar vrienden bovennatuurlijke krachten hebben ontwikkeld. De stick blijkt in het bezit te zijn van haar vriend Liam, die niet meer weet wie zij is. Een gevaarlijke zoektocht door een desolaat Amerika volgt, terwijl Ruby’s krachten zich steeds verder ontwikkelen en haar vijanden haar op de hielen zitten…Lire la suite

À propos de Alexandra Bracken

CC BY-SA 4.0 - Image by Fuzheado

Alexandra Bracken, née le 27 février 1987 à Phoenix en Arizona, est une autrice américaine, connue pour la série de livres Darkest Minds et la série Passenger.

Biographie

Alexandra Bracken est née à Phoenix en Arizona. Elle a vécu à New York, où elle a travaillé dans l'industrie de l'édition pour enfants, d'abord comme assistante de rédaction, puis dans le marketing. Elle est diplômée du lycée de High Chaparral en 2005 et a fréquenté le Collège de William et Mary à Williamsburg en Virginie, où elle a obtenu un diplôme en Histoire et en anglais en mai 2009 avec mention « magna cum laude ».

Carrière

Alexandra Bracken a commencé à écrire son premi…En lire plus sur Wikipedia