Livre
Néerlandais

Boer, wat zeg je van mijn kippen?

Inge Bergh (auteur), Nick Claes (dessinateur)

Boer, wat zeg je van mijn kippen?

Public cible:
3-5 ans et plus
Wie is de boer uit het liedje ‘Boer, wat zeg je van mijn kippen'? En waarom staat de kleur van de kippen hem niet aan? Prentenboek met kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.
Sujet
Hebzucht
Titre
Boer, wat zeg je van mijn kippen?
Auteur
Inge Bergh
Dessinateur
Nick Claes
Langue
Néerlandais
Éditeur
Kalmthout: Pelckmans, 2022
[44] p. : ill.
Note
Bevat QR-code om het liedje Boer, wat zeg je van mijn kippen, uitgevoerd door de Appelmoesband, te beluisteren Met activiteitenbundel
ISBN
9789059249127 (hardback)

Commentaires

Een vrolijk prentenboek dat het verhaal vertelt achter het bekende liedje ‘Boer, wat zeg je van mijn kippen?’ Want wie is die boer eigenlijk? En waarom staat de kleur van de kippen hem niet aan? Het prentenboek is in eenvoudige taal en met korte zinnen geschreven. Het boek bevat een QR-code die leidt naar het gelijknamige liedje. Bevat tevens een activiteitenbundel met o.a. puzzels en oefeningen rondom het verhaal. Met paginagrote, kleurrijke illustraties. Inge Bergh (1974) is een Belgische jeugdauteur. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar.

Boer, wat zeg je van mijn kippen?

De titel is een verwijzing naar het bekende kinderliedje.Aansluitend vind je in dit boek een activiteitenbundel. Daarin vind je allerlei opdrachtjes voor thuis of in de klas. Het zijn tekenopdrachtjes, rijmwoordjes die je moet verbinden, een doolhof, zelfs een recept met eitjes en enkele bewegingsoefeningen.