Contract bepaalde duur van 1 jaar, halftijds, niveau B1-B3
Algemeen
BibArt is het regionale samenwerkingsverband van de bibliotheken van Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert, Lede en Ninove. BibArt wil haar regionale werking uitbouwen op …

Lees verder

In de kijker

Lerarenkaart

Vanaf december tot augustus kunnen leerkrachten die in Denderleeuw wonen de lerarenkaart ophalen in de bibliotheek tijdens de openingsuren. Je kan hiervoor terecht aan de infobalie. Op vertoon van je eID of je vorige lerarenkaart ontvang je de ni…

Lees verder

Mmmm....boekjes

Het project Mmmm...boekjes is één van de activiteiten van BibArt, het samenwerkingsverband tussen de bibliotheken van Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert, Lede en Ninove.  Het is een leesbevorderingsproject voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees verder

Spaaractie eerste lezers

Wie juist start met lezen, kan in de bib sparen voor een mooi leesboek.  De nieuwe spaarkaarten en prachtige boeken zijn er voor alle kinderen van het eerste leerjaar.  

Lees verder
Kinder- en Jeugdjury

Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen

De Kinder- en Jeugdjury Denderleeuw is een jury van kinderen en jongeren tussen 6 en 14 jaar.  Van oktober tot april lezen zij een stapeltje boeken.  Om de maand bespreken ze samen met de andere juryleden en hun begeleider de boeken in de bibliotheek.  

Lees verder

Leesclub in de bib

De leesclub is een samenwerking tussen de openbare bibliotheek en het Davidsfonds van Denderleeuw.  Boekenwurmen en occasionele lezers komen op een vrijdagavond van oktober tot mei enkele keren samen om hun leeservaringen te delen. 

Lees verder
Voorleesuurtje

Voorleesuurtje op woensdag

Elke eerste woensdag van de maand kan je in de bibliotheek terecht voor een gezellig voorleesuurtje met prentenboeken, de kamishibai en een leuke activiteit.

Lees verder