Samen tegen corona: het bibliotheekteam gaat aan de slag in Denderdal! De bibliotheek wordt weer een afhaalpunt.

Op 4 april zetten we onze reguliere werking stop en op woensdag 7 april starten we, net als vorig jaar, met een afhaalpunt. We doen dit omdat er in het vaccinatiecentrum en het callcenter een dringende nood is aan bijkomende personeelsinzet. Vier collega's worden ingezet in Denderdal, de andere zorgen voor jouw leesvoer.

Afhaalpunt 2020

Het afhaalpunt is open op:

• maandag van 16 tot 19 uur
  • woensdag van 14 tot 17 uur
  • zaterdag van 9 tot 12 uur

De procedure is dezelfde als vorig jaar:

• Je zoekt in de bibliotheekcatalogus (https://denderleeuw.bibliotheek.be/) of de materialen die je wenst te lenen,  beschikbaar zijn.
  • Als je je keuze gemaakt heb, mail je je lijstje (maximaal 10 materialen) naar bibliotheek@denderleeuw.be . Vermeld zeker je voornaam, familienaam, adres en telefoonnummer.
  • Wij behandelen de aanvragen in volgorde van ontvangst.  Je krijgt een bevestigingsmail waarin vermeld staat vanaf wanneer je je reservaties kan ophalen.