Voorleesuurtje in de Bib

Ook in het voorjaar kan je in de bibliotheek terecht voor een gezellig voorleesuurtje a.d.h.v. leuke prentenboeken. Elke eerste woensdag van de maand zijn alle kinderen vanaf 4 jaar welkom. Programma: - 5 januari: sprookjes - 2 februari: verliefd zijn - 2 maart: kunst - 6 april: eieren - 4 mei:…

Wanneer
  • Woensdag 2 februari 2022
  • Woensdag 2 maart 2022
  • Woensdag 6 april 2022
  • Woensdag 4 mei 2022
  • Woensdag 1 juni 2022
  • Woensdag 6 juli 2022
  • Woensdag 3 augustus 2022

Beheerwerkdag Wellemeersen

We voeren beheerwerken uit in het natuurreservaat De Wellemeersen. Drank, soep en broodjes worden voorzien voor de aanwezigen.

Wanneer
Zaterdag 12 februari 2022

Hoe vrouwen een nieuwe thuis bouwen

Eenentwintig vrouwelijke vluchtelingen uit vijftien landen vertellen in de film ‘History of her story’ over hun leven. De dames vertellen hoe zij met vallen en opstaan hier een nieuwe thuis bouwen waar ze een toekomst voor zichzelf zien. Een thuis zoeken betekent een plek in de wereld vinden waar…

Wanneer
Donderdag 17 februari 2022

Nacht van de steenuil - wandeling in de Vlamovenkouter

Wij gaan op zoek naar onze plaatselijke steenuilen. Door het geluid van de steenuil af te spelen hopen we al vlug op een antwoord...Voorzie alvast warme kledij en stevige wandelschoenen.

Wanneer
Zaterdag 19 februari 2022

Small group training - Denderleeuw - Reeks 1

Onder begeleiding van een professionele personal coach leer je in kleine groep eenvoudige oefeningen waar zowel conditie als kracht stapsgewijs wordt opgebouwd. De trainer houdt rekening met ieders mogelijkheden en zorgt voor voldoende variatie en uitdaging in de oefeningen. Er wordt weinig tot…

Wanneer
Van 26 januari 2022 tot 23 februari 2022

Kriebelcarnaval kamp (kleuters - krokus)

Het is weer de tijd van het jaar: confetti & slingers, oliebollen & kermis, maskers & kostuums... HET IS CARNAVAL! Ook in de sporthal vieren we dit met tal van opdrachtjes, springkastelen en leuke spelletjes. 

Wanneer
Van maandag 28 februari 2022 tot vrijdag 4 maart 2022

Fit en fun kamp (kids & teens - krokus)

Ben je eerder lenig of is snelheid echt je ding? Heb je een goede uithouding of ben je een echte krachtpatser? We komen het tijdens dit sportkamp allemaal te weten! We voorzien een uitstap naar Crossfit Aalst en je zal daarnaast ook kennis maken met allerlei leuke sportactiviteiten! 

Wanneer
Van maandag 28 februari 2022 tot vrijdag 4 maart 2022

Beheerwerkdag Wellemeersen

We voeren beheerwerken uit in het natuurreservaat De Wellemeersen. Drank, soep en broodjes worden voorzien voor de aanwezigen.

Wanneer
Zaterdag 12 maart 2022

Het leven en werk van Leopold Flam door Dr. Em. Willem Elias

Emeritus professor en Doctor in de Wijsbegeerte Willem Elias spreekt over het nieuwe boek dat hij met enkelen schreef over leven en werk van Leopold Flam (Ecce philosophus, VUBPRESS), een eigenzinnig en oorspronkelijk filosoof die ook wel bekend stond (al dan niet terecht) als de ‘Vlaamse Sartre’…

Wanneer
Donderdag 31 maart 2022

Bunny hop kamp (kleuters - Pasen)

Kom je samen met ons een keileuke paasvakantie beleven? We gaan leuke spelletjes spelen, lopen, springen, springkastelen veroveren en op vrijdag zouden we zelfs bezoek krijgen van een gekke paashaas! Redenen genoeg om je als de bliksem in te schrijven voor dit kamp.

Wanneer
Van maandag 4 april 2022 tot vrijdag 8 april 2022